SPUITWERKEN

U heeft er vast weleens van gehoord, uw muren laten spuiten. Deze manier wordt steeds bekender en wordt daardoor ook steeds vaker gekozen.

Latex spuiten is relatief goedkoper dan verven met een roller en zorgt voor een egaal en streep loos eind resultaat. Vanwege de efficiëntie van het spuiten van verf, wat vele malen sneller gaat dan traditioneel rollen, scheelt het ontzettend veel tijd en dat ziet u terug in de prijs. Let wel op! Niet alle oppervlaktes zijn gemakkelijk of sneller te spuiten. In het afplakwerk kan dan, afhankelijk van uw woning, veel tijd gaan zitten. Wij zullen u altijd adviseren wat ons het meest voordeligst en verstandigst lijkt om te doen.

 

Onze zekerheden

  • Wij werken uitsluitend met A merk latex/lak, schrobklasse 1
  • In ieder gewenste kleur mogelijk 
  • 2 lagen latex
  • Gratis en vrijblijvend advies op locatie
  • Standaard 3 jaar garantie 
  • Géén voorrijkosten 


Wij spuiten onder andere;
- muren en plafonds
- deuren
- kozijnen binnen/buiten
- gevels
- bedrijfspanden
- bedrijfshallen
- schuttingen
- houten overkappingen
Vraag ons naar de mogelijkheden

Wij werken op basis van een all in concept. Wat inhoud dat wij altijd, indien mogelijk, de muren schuren voor een nóg strakker resultaat. Daarnaast verzorgen wij het afplak werk en ruimen na afloop alles weer op! Zo heeft u nergens omkijken naar. 

 

Tevens kunnen wij voor u de gaatjes in de muur of oneffenheden op de muur dichten/gladtrekken. Dit zit niet standaard bij de prijs inbegrepen. De prijs daarvan word berekend op basis van de hoeveelheid gaatjes en/of hoe ernstig de oneffenheden van de muur zijn. 

Het kitten van hoeken en naden wordt gedaan wanneer nodig. Is dit bij uw woning, pand of project niet nodig maar wel wenselijk? Dan wordt hier een meerprijs voor berekend van €1,- per strekkende meter.